divendres, 6 de setembre de 2013

La Xarxa dels Drets Socials de Girona fa una darrera crida per participar a l'encerclament del Trueta

Nota de premsa: 06/09/2013

Relligar les reivindicacions nacional i social, objectiu d'aquest tram

La Xarxa dels Drets Socials de la ciutat de Girona ha recordat avui que el proper 11 de setembre la ciutadania està cridada a participar en l'encerclament de l'Hospital Josep Trueta. El centre està seriosament afectat per les retallades, que aquest any han comportat un allargament de les jornades laborals, la reducció del personal de reforç i dels substituts.

La Xarxa, ara, vol fer present aquesta reivindicació en el context del clam social per la independència. 
Segons aquesta plataforma "és important no desvestir la reivindicació nacional del debat sobre el model d'Estat i de serveis públics que volem. Desconfiem enormement d'aquells que parlen d'una independència sense ideologia, ja que sovint són els mateixos que promouen l'empobriment dels hospitals o de les escoles públiques". En aquest sentit, la Xarxa dels Drets Socials ha cridat a debatre i definir, més enllà de la pròpia Diada, quines oportunitats de canvi social i polític comportaria  la independència de Catalunya. "El procés constituent ha de ser pilotat des de la base, pels treballadors i les treballadores, pels usuaris dels serveis públics . És a dir, per la majoria social del país", han afirmat. 

Fa dies que, a través d'internet, es recullen les inscripcions per participar de l'encerclament. Els organitzadors estan en contacte amb l'ANC, a qui facilitaran les dades de participació perquè puguin ser tingudes en compte en el recompte global de la Via Catalana. Aquells que hi vulguin participar estan citats a les 16:30 de l'11 de setembre davant de l'Hospital. La Xarxa pels Drets Socials deixa via lliure per vestir qualsevol samarreta representativa de les lluites socials que participen d'aquesta plataforma.


Recordeu que us podeu apuntar a #EncerclemElTrueta des d'aquí:
http://xdsgirona.blogspot.com.es/p/blog-page.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada