diumenge, 13 de gener del 2013

Convocatòria Roda de Premsa XARXA pels DRETS SOCIALS de Girona


LLOC: Espai de Solidaritat ( Mestre Francesc Civil, 3 baixos  17005 Girona )
DATA: Dimecres 16 de Gener de 2013
HORA: 12h

Benvolguts/des,

Us convoquem a la Roda de Premsa que cel.lebrarem al lloc, data, i hora indicats, per tal d'informar-vos de la MARXA PER LA DIGNITAT organitzada per la Xarxa pels Drets Socials de Girona, i de la qual us n'adjuntem el cartell promocional.

A més de ser un Acte reivindicatiu en la Defensa dels Drets Socials bàsics de la ciutadanía i en contra de la dictadura dels Mercats, la MARXA PER LA DIGNITAT serà també el tret de sortida d'una setmana d'activitats de Diverses Entitats i/o Col.lectius socials que, amb el nom d'ESPAVILA'T, pretén visualitzar la nostra tasca de reivindicació i protesta, captar aquella gent que es vulgui implicar en la nostra lluita, i donar a conèixer totes aquelles Entitats ciutadanes que formem part de la Xarxa pels Drets Socials de Girona.

Així doncs, la nostra convocatòria és per explicar-vos més detalls de la MARXA PER LA DIGNITAT, i presentar-vos la graella d'activitats que es realitzaran del 18 al 25 de Gener, dintre de la setmana ESPAVILA'T.

Esperem la vostra assistència per tal que feu difusió de les activitats esmentades, per així fer arribar la nostra tasca a la màxima gent possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada