dimarts, 3 de setembre del 2013

L'onze de setembre, encerclem el Trueta!

El proper 11 de setembre, una cadena humana formada per centenars de milers de persones recorrerà Catalunya, part de la Catalunya Nord i el País Valencià per reclamar la independència del nostre país. Des de la Xarxa pels Drets Socials saludem una iniciativa que vol mobilitzar des de la societat civil tantes persones per assolir un objectiu com és la llibertat d’un poble que des de fa 300 anys no ha pogut decidir el seu futur polític com a tal.

Per la Xarxa pels Drets Socials, però, per assolir aquesta llibertat cal que també reivindiquem un model de societat just, sense desigualtats, on les prioritats no siguin rescatar bancs sinó mantenir els drets socials i laborals de les persones. Un model que s’allunyi de l’especulació, de les retallades i que aposti per una economia cooperativa i uns serveis públics potents en àmbits com el de l’educació, la sanitat o els serveis socials. Un model, en definitiva, que sincronitzi la llibertat nacional amb la justícia social. Una fórmula que, com bé sabem, amb el capitalisme actual és simplement impossible d’assolir.

És per això que des de la Xarxa pels Drets Socials organitzarem una cadena humana el mateix 11 de setembre a les 17.14h que envoltarà l’Hospital Josep Trueta de Girona com a símbol dels serveis públics a les comarques gironines. L’acció, que estarà coordinada amb la resta de Cadena que hi haurà aquell dia, vol ser una reivindicació perquè aprofitem aquest futur de llibertat política per construir la societat justa, democràtica i sense desigualtats que el poble català es mereix.


Apunta't aquí http://xdsgirona.blogspot.com.es/p/blog-page.html

7 comentaris:

  1. Jo proposo encerclar casa meva.. així el dia 11 només hauré de baixar 10 minuts abans i no m'hauré de preocupar. I a l'Ebre i a l'Empordà.... ja hi anirà en Rajoy.

    (Ja us val... Us hi heu lluït!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veurem si sortiu al carrer quan l'Artur us digui que na-nai de consultes mentre tots els hospitals han estat privatitzats.

      Molts no volem sumar-nos a la iniciativa per una independència de Catalunya que està servint al govern per marejar la perdiu, tapar els seus casos de corrupció i la mala gestió per part del govern català. El que si ens hauria d'unir a tots és l'interès per lluitar a favor dels drets socials de Catalunya, en contra de la corrupció (sigui d'Espanya, sigui de Catalunya).

      Elimina
  2. Si casa teu és la Caixa, o una sucursal de Bankia podem plantejar-ho.

    ResponElimina
  3. Ja em compraré una casa a l'Ebre si cal... viam si així acabem una de les cadenes...

    ResponElimina
  4. Molt bona pensada gent! Felicitats! Allà hi serem! Volem un país de debó!
    I per l'Ebre i l'Empordà no cal patir, que sobrarà gent al final.
    A la Via Bàltica hi van anar fins a 10 vegades la gent que s'havia preinscrit.
    Guanyarem!

    ResponElimina
  5. El dia 11 la cadena ha de ser per l'independencia, si voleu fer-la, feu-la un altre dia.
    No entenc la gent que es suma al carro amb noves cadenes que l'unic que fan es debilitar la cadena IMPORTANT, la que creua catalunya.

    ResponElimina
  6. #ambulanciesenlluita , hi serem! #percanviarhotot #transportsanitariestructurad'estat #independència

    ResponElimina