dimarts, 8 de juliol del 2014

Acta de la reunió de la Xarxa pels Drets Socials

A partir d'ara reprenem l'exercici de fer públiques les actes de la reunions plenàries de la Xarxa pels Drets Socials. A continuació, podeu llegir l'acta de la darrera reunió, de l'1 de juliol del 2014:


1. Acció per la Sanitat Pública (plataforma usuàries)

Convocarm una reunió el dimecres 16 de juliol (en principi a la Coordinadora), a les 18h. Farem contactes en Ramon S. i en Lluís S. i també farem una nota pública de suport a aquesta iniciativa des de la XDS.

2. Valoració darreres accions XDS (bus 21J a BCN i Concentració Renda Garantida)

Sobre l’encerclament de la Generalitat (donant continuïtat a les Marxes per la Dignitat). Es valora que hi podria haver anat més gent. Hi ha una sobrecàrrega de convocatòries. No és que la gent no estigui assabentada; però era una data de pont llarg, final de curs escolar…

Concentració per la Renda Garantida: Vam salvar la concentració; hi havia prou gent. Va sortir a la premsa, però el ressò va ser escàs. Ens hem de posar seriosos en aquestes convocatòries perquè no siguin invisibilitzades. 

 Moció del MRF: Hi ha una opinió general que no s’ha de permetre que es votin les mocions per separat, perquè es desdibuixen els resultats i els posicionaments de cada grup del Ple. 

3. Calendarització properes activitats 

Decidim que obrirem un fil de correu sobre l’11 de setembre (què hi ha en aquella setmana) i proposarem alguna activitat a fer en el marc de l’11 de setembre. 

La Marta A. comenta que la PAH està amb l’assumpte de l’aigua (els talls). Defensen que per tallar l’aigua s’hagi de fer una notificació a la família, a Salt (tot i que hi ha qui diu que ja es fa així). 

Cal veure el tractament de les altes i també les baixes de l’H2O als tres municipis (Sarrià, Girona, Salt).

4. Xarxes (gestió)

S’acorda que es pengin les actes al web a partir d’ara.

5. Petició d'alta de dues entitats (Podemos i PAH Gironès)

6. Propera reunió de la XDS

Tindrà lloc el dimarts 15 de juliol a les 19.00h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada