dilluns, 23 de febrer de 2015

Marxa pels Drets Socials 2015: participa-hi!


Com cada any, i ja en van tres, la Xarxa de Lluita pels Drets Socials de Girona i de Salt organitza la Marxa pels Drets Socials (edició 2015). El dissabte 7 de març a partir de les 11h, davant de la Coma Cros de Salt (cr. Sant Antoni, 1) us esperem per començar la caminada reivindicativa. 


​La Marxa ​transcorrerà durant tot el matí fins arribar a la plaça del Vi de Girona.  Durant la Marxa es visitaran diferents espais relacionats amb els drets socials. Uns drets socials, que amb l'excusa de la crisi, ​continuen patint les retallades dels Governs català i espanyol;​ i que cal defensar per tal de garantir el nostre benestar col·lectiu. 

Al llarg de la Marxa es tindran en compte les darreres retallades en drets socials i les lleis aprovades recentment i que resulten més regressives.​ Es realitzaran​ accions per exigir la plena ocupació i contra la precarització del treball i pel dret a l'habitatge.​ També reivindicarem un sistema sanitari públic, de qualitat i lliure de privatitzacions.​ Així mateix, es farà una crida per recuperar l'espai de la Coma Cros per als veïns i veïnes de Salt i convertir-lo en un projecte de gestió comunitària. En arribar a la plaça del Vi, cap a les 13h, es llegirà un manifest final i podrem gaudir d'una actuació del cantautor Joanjo Bosk i d'un vermut popular.


Des de la Xarxa de Lluita pels Drets Socials convidem la ciutadania de Girona, de Salt i d'arreu a participar-hi;​ a sortir al carrer de forma alegre i combativa​ el dissabte ​7 de març.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada